Der var kun 14 elever, der var i gang i foråret med fiskehandleruddannelsen i hele landet. Mange ved slet ikke, at uddannelsen fin (...)
Læs artiklenFor 25 år siden købte Lars Hagemann for 10.000 kroner fisk og åbnede en fiskebutik i Ebeltoft. Efter en lidt sløj begyndelse fandt (...)
Læs artiklenFiskehuset i Thisted er lidt en blandet landhandel, erkender butikkens nye ejer, Michael Mathiesen. Blandt andet med tilhørende gå (...)
Læs artiklenCasper og Christian Reiche fik den 1. februar 2020 nøglen til Kajens Fisk og Vildt. Den 11. marts lukkede samfundet. Endnu ved vi (...)
Læs artiklenLars Thomsen er tidligere ejer af Michelinrestauranterne Den Røde og Den Gule Cottage i Klampenborg. Nu er han tilbage i sin barnd (...)
Læs artiklenÅrets Sild 2020 blev afgjort i et tæt opløb og med et stærkt felt. Vinder af kåringen af årets opskrift med sild blev Restaurant L (...)
Læs artiklenEfter tæt dialog med samarbejdspartnerne bag Foodexpo udsættes Nordens største fødevaremesse nu til en kendte forårstermin 21.-23 (...)
Læs artiklenNina og Kurt Hedegaard driver på 15. år fiskerøgeriet Kildens Rygeri i Nibe, og kunder fra Sjælland tager gerne den lange tur for (...)
Læs artiklenPå Restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde kan man ikke bare nyde en kulinarisk fiskemenu med udsigt over byens havneindløb: Man sid (...)
Læs artiklenBeliggenhed, beliggenhed. Det er ikke kun et mantra for ejendomsmæglere, men bestemt også for specialbutikker, der handler med fød (...)
Læs artiklenI løbet af de sidste par år har flere selvstændige fiskehandlere indgået samarbejde med fødevaremarkedet Meny. Dermed drives fiske (...)
Læs artiklenOver halvdelen af den danske befolkning er overvægtig, og mange danskere ønsker at leve sundere. Derfor skal det være nemmere at t (...)
Læs artiklenMarkedet for fersk fisk er underlagt præmisser, der for en udenforstående synes nær umulige: Holdbarheden er lav, priserne variere (...)
Læs artiklenDet blev Jomfruhummer, som blev valgt som Årets Pinsefisk her i 2018. Afstemningen sluttede fredag den 11. maj. kl. 12.00 og manda (...)
Læs artiklenNørrebro Fiskehus er indrettet med ting fra gamle fiskekuttere. Bag den nyåbnede butik står to yngre iværksættere, der brænder for (...)
Læs artiklenMidt ude i Atlanterhavet, hvor stormene er vildere og naturen smukkere end man kan forestille sig, ligger Færøerne, hvor HiddenFjo (...)
Læs artiklenLige siden dagens første hanegal har fiskehandler Jette Larsen med kreativitet og ferme fingre tryllet den ene fristende fiskeanre (...)
Læs artiklenCirka 30 gange om året kobler fiskehandler Lars Hagemann fra Flyvefisken i Ebeltoft sin trailer med et transportabelt køkken på bi (...)
Læs artiklenDet skal være en oplevelse at komme til fiskehandleren, siger Patrick og Dorthe Wendin, som sammen ejer den nyåbnede fiskebutik ”R (...)
Læs artiklenI 2017 kan Danmarks Fiskehandlere fejre sit 100 års jubilæum, og det skal naturligvis ikke forbigås i tavshed, men fejres med mané (...)
Læs artiklenHvorfor accepterer vi, at vores roastbeef er kogt og ikke stegt? Hvorfor accepterer vi, at vores torskerogn består af tomatpuré, j (...)
Læs artiklenIrlands naturlige ressourcer af fisk og skaldyr har fået landet til at satse på at udvikle salget af en lang række produkter til e (...)
Læs artiklenMen der er fortsat behov for økonomisk forstrækning, hvis skolens ambitioner om, at eleverne skal være med i den endelige indretni (...)
Læs artiklenVenstre-regeringen har sammen med Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti præsenteret en ny vækstplan fo (...)
Læs artiklenUdfasningen af kølemidler med stort drivhuspotentiale - de såkaldte HFC kølemidler - er i fuld gang i EU. Udfasningen løber frem m (...)
Læs artiklenFiskehandler Michael Bay tror på fremtiden for fiskeforretningerne, hvis de satser på kvalitet, bredde i sortimentet og er lydhøre (...)
Læs artiklenKuberts Fisk slog dørene op i Roskilde første april i år. Den nye fiskehandel ligger i Støden. Nærmeste naboer er en nyåbnet (...)
Læs artiklenFra et lille baglokale i den lokale fiskehandel Friskfisken på Grenå Havn, hvor der gennem de seneste par år er blevet eksperiment (...)
Læs artiklenStephen Andersen har fisket og røget sine fangster, siden han var dreng. Men det var en tilfældig annonce i en avis, der fik ham t (...)
Læs artiklenFiskehandleruddannelsen er ny. Og dette til trods for, at der i generationer har eksisteret fiskehandlere. Men efter et besøg på s (...)
Læs artiklenUddannelse er af afgørende betydning for fiskehandlererhvervets fremtid. Fiskehandleruddannelsen i Thyborøn er den eneste af si (...)
Læs artiklenCasper Reiches passion for friske råvarer og tilberedning af lækre fiskeretter er drivkraften bag en nyetableret fiskehandel på Jæ (...)
Læs artiklenEva Kjer Hansen er ny fødevareminister, og denne gang er hun også samtidig blevet miljøminister. Miljø- og Fødevareministeriet ble (...)
Læs artiklenMange gæster lagde vejen forbi Fiskeriskolens stand på Food Festivalen i Aarhus, hvor madentusiaster, producenter, avlere, kokke o (...)
Læs artiklenDa Helle og Kurt Larsen åbnede Strib Fisk på havnen i Middelfart for 15 år siden, var det en mand og kone-forretning. Syv år sener (...)
Læs artiklenAdamsen´s Fisk på havnen i Gilleleje er formentlig Sjællands største fiskeforretning. Forretningen drives i dag af parret Dan og L (...)
Læs artiklenAllerede nu meldes der om udsolgt i det 284.000 m2 store messeareal, som til oktober vil danne rammen om den internationale fødeva (...)
Læs artiklenNår uheldet er ude, og der fx konstateres listeria i et parti røget fisk, kan det have alvorlige konsekvenser både for producenten (...)
Læs artiklenEU-reglerne for forbrugermærkning af fiskevarer og akvakulturprodukter blev ændret den 13. december 2014. De obligatoriske oplysni (...)
Læs artiklenI april måned blev det første hold fiskehandlere fra Fiskeriskolen udlært. 6 elever var til den afgørende eksamen, og alle bestod (...)
Læs artiklenMedarbejderne i Fisk & Færdigt på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg langer ugentligt over 200 kg fiskefrikadeller over disken til k (...)
Læs artiklenLars og Rikke Ahrensberg driver Amager Fiskehus i Holmbladsgade på det indre Amager. Med otte medarbejdere hører den til en af de (...)
Læs artiklenVed årsskiftet valgte Danmarks Fiskehandleres brancheforening at lægge sekretariatet ind under Danske Slagtermestre, da vi har de (...)
Læs artiklenHele branchekoden til fiskehandlerne har fået et ansigtsløft, hvor layoutet er blevet mere simpelt og kontrolskemaerne overskuelig (...)
Læs artiklenSiden den 1. januar har Danmarks Fiskehandlere boet på Poppelvej 83 i Odense. Her boede i forvejen Danske Slagtermestre og Ostehan (...)
Læs artiklen2014 blev et år med meget store forandringer for Danmarks Fiskehandlere. I april sagde Konvers Kommunikation, det selskab som var (...)
Læs artiklenFødevareDanmark er en realitet. Den 11. august i år gik fire mindre fødevareorganisationer sammen om at stifte en paraplyorganisat (...)
Læs artiklen